Hi mommy. Bole suggest x skincare yg elok pakai masa mengandung. Sy baru 8w tp muke breakout betol.

Breakout muka

5 Balas

Saya gunakan herbalife skin aloe cleanser, no paraben, no sulphate, n botanical ingredients. N also dermatologist tested. Sis boleh cari cleanser/skincare yg mcm ni… Saya pun naik mcm biji2 gatal kat dahi awal2, so tak guna apa2 cream even toner cuma cleanser je… hormon masih tak stabil

1y ago

itulah sis. die naik biji2 dkt dahi.

sy biar je pasai tkut nk pakai apa2 skincare🥲 dhla muka mmg sensitif semakin brtambah2 sensitifnya😩

1y ago

ye btol. tkot pulak nak pakai ubat jerawat or apa2. memang biokan aje

Mama’s choices tu mmg bagus.. sya guna tu.. sbb mse awal prgnnt muka kering naik bintik2

hormon.. tak leh pakai apa2 takut effect baby.. pasrah je.. nikmat megandung tu 😜

1y ago

kan sis. bio kan aje. tp tula dr senyap2 pregnant ramai pulak yg tau sbb memang sejenis pregnant mesti muka breakout 🤣

cetaphil pun ok juga sis