Makan zincofer muntah muntah?

Hello. Kenapa ye saya makan zincofer muntah muntah? Baru je dapat last week. Before this takde morning sickness pun. Dah start makan jadi kurang selera makan n muntah muntah.

23 Balas

Saya pun sama macam sis, makan Zincofer 2 jam sebelum makan. Lepastu kepala terus pening, muntah non stop. Minum air kosong pun boleh keluar balik. Doctor tukar ubat, bagi ubat “ New Obimin “ baru okay . Ramai yg tak sesuai dengan zincofer