Nak tanya kenapa

Kenapa upt yg besar tu tak nampak garis walaupun smar2...upt strip tu Sya nampak ada garis samar2 walaupun samar sangat2..kalau d ikut kan kelnder kalau Sya hamil..Sya dh hamil 4 minggu 4 hari..normal ke kalau upt MCM tu..fist baby..tolong sya

Nak tanya kenapa
35 Balas

klo sy mula positif mse tu 5 mgu lbh..pastu kelmarin msuk 6 mgu negatif plk..dktr scan nmpk kantung dh tp x cntik kntung nye..dktr refer g hsptl..tp sy x pegi pun..ade yg mcm sy x

Strip smua bg sy xboleh pakai.. Sy pernah habis dekat beratus strip false positif smua.. Positive, tp bile check gune clear blue "not pregnant".. Mmg strip ni paling sy x suka

Maaf ye, dalam gambar ni macam tak nampak 😅 mungkin sbb pencahayaan atau masih terlalu samar. Nanti check lagi beberapa hari lagi guna first morning urine ye

2y ago

mungkin sebab cahaya kot..Sya tengok yg strip tu ada 1 Line samar2..yg 1 tu xda..

period saya lewat 3 hari..trus buat upt,dpt result yg ats..mcm x terang..4 hri kmudian buat lg,dan dpt result terang mcm ni..sis buat lg sminggu..

6mo ago

nak tanya ni positive ke

Strip tu x accurate.. Antara strip dgn besar tu.. Besar tu lagi accurate.. So result ikut upt yg besar tu k.. Semoga dipermudahkan segala urusan

2y ago

ok sis

maaf sis. tp saya nampak dua2 1 line sahaja. mungkin sis blh cuba lagi seminggu dua kalau belum period?

2y ago

Lambat period 4 hari masih awal lagi untuk check. Try lgi 2 mggu

sy dulu line terang sikit dari sis. tp negative jgk. klau betul prgnant line terang betul. cuba lg sis. usaha tgga kejayaan

mcm sy time fes preggy , sy beli trus digital , takod lahkan kalau salah mkn bnde larangan masa awal preggy tktahu

maaf sis.sy pon nampk 1line je untk kedua2 upt.try cek lg smggu.guna 1st air kencing petama ya.waktu pg

boleh repeat test semula slps 2minggu tgk cmne..klu xsure jgk boleh refer doktor utk kepastian...