Nak tanya kenapa

Kenapa upt yg besar tu tak nampak garis walaupun smar2...upt strip tu Sya nampak ada garis samar2 walaupun samar sangat2..kalau d ikut kan kelnder kalau Sya hamil..Sya dh hamil 4 minggu 4 hari..normal ke kalau upt MCM tu..fist baby..tolong sya

Nak tanya kenapa
35 Balas

Ni result saya 4w 1d semalam sy buat awk.. Tunggu lg seminggu kalau betul awak rasa awak preggy.

nampak mcm dua2 single line.. klu masih x period dlm seminggu try cek lg..moga ada rezeki

cuba sis tunggu lagi seminggu kalau sis pregnant mesti double line tu makin pekat..

Sis cuba celup dalam kiraan 20 saat .. lps tu baru letakkan di tempat yg rata ..

3y ago

oh..patut lh..Sya tak kira pun..lepas celup..tengok ada MCM air naik Sya trs letak tempat rata

Saya 4 mggu 6 hari baru cek...awal pagi saya cek,urine pertama

Baru 4w mmg la samar. Tunggu lagi seminggu dua, check semula.

cuba lagi 2 minggu sis , Insha Allah ad rezeki sis tu

cuba lagi 2 minggu lagi..apa2 pun jangan angkat berat

sis try lg mggu dpn buat test sbb nmpk 1 line shja

negtv klu saya.. tnggu lewat sebuln bru test lg.