Sedih nya..

Hari tu kan cek upt ada garis samar2..lepastu pegi lh hospital untuk kepastian..sebab nak sangat ada baby lagi...datang je dokter suroh buat urine test d makmal..keputusan negatif..😭kecewa sangat😭..upt 2 3 jenama Sya guna..🙄semua garis samar2...kecewa nya,sedih..sampai sekarang belom period lagi..😔..ada Tak mummy2 yg MCM Sya...pagi tadi buat upt lagi takde garis samar dah😔

Sedih nya..
2 Balas

Puan, sabar dan tenang ya. cuba lagi. jangan putus asa, teruskan syukur dan istighfar. memang ada kejadian mcm tu.. apa ntah istilahnya. tak salah saya, ada artikel pasal tu kat Apps ni.

2y ago

https://my.theasianparent.com/upt-negatif-tapi-tidak-haid baca ni puan

jgn sedih sis.. kdg hormon tu mcm sy dulu bgitu haid lewat 9hr check upt -ve sedih juga rsanya sbb igt pregnant.. da tgh usaha 1st baby tp percaya rezeki psti akan smpi