HAMIL 23 MINGGU

kenapa selalu mengantuk.??? tak bole letak kepala dekat mana2. terus tidur. macam mana nak hindar dari selalu mengantuk??? supaya sentiasa cergas. dah laa kerja. ya Allah. tak larat. nak je berhenti kerja.

15 Balas

Yelahhh.. Kdng2 mls g jln2 kat rumah org. Blk rumah mertua ke.. Nanti org kata kita malas.. Huhuhu

3y ago

Sama sis nk g umah mertua pun malas.Pregnant ank n0 5 anti sosial btul .Malas nk keluar rumah or jmp org luar.Sampai ank yg no 4 tu nenek dia tanya mana ibu?????? senang je dia jwb ibu malassssss......😝😝😝.Lantak p lah dia nk ckp apa.