Rasa pening,selalu rasa mengantuk

Assalamualaikum..nak tanya kalau ibu mengandung ni memang suka tidur ke?kejap rasa nak baring je pening kepala la nak muntah la..tak boleh duduk kejap kepala pening.Ada tak siapa siapa rasa macam saya?

1 Balas

Wassalam. Saya mummy! 😂 Haha. Kalau boleh nak tidur, nak rehat je sepanjang masa. Tapi apakan daya, komitmen banyak dan tak kahwin dgn anak dato'. Haha

4y ago

Alahai...sama la kita kan😂kalau boleh nak tidur je haha tapi itu la komitmen banyak paksa je la buat..mommy dah berapa week kandungan?