Mengantuk Mengantuk Nak Tidur Mana

Saya ada masalah asyikk mengantuk je.. Kenapa sy asyik mengantuk je..Mmg mengantuk tu satu lumrah atau ade nutrisi yang tak cukup dlm badan saya.. Now 17w.. Sape ade masalah sama mcm sy.. Mcm mana nak atasi.. Blh share tak?

15 Balas

sy dari awl kehamilan lg . pntang letak kple msty tdo . sbb sblum pregy ckup je waktu msty bgun . ni ulang2 sy tdo . ank first awl2 xthu pun pregy . tp asyik tdo je . pk balik mgkin penad kot . sbb baru2 kawin . upa nya da ada isi . smpi skrg tido . tp siang sy keje mmg hardcore sked lah . agkat kotak , jln laju. turun naik tangga .

Normal la tu. Sblm prgnt aktif crgas. Tiba2 prgnt jd lesu je ngntok mmnjg. Perubahan hormon kan. Sye jgn kata time prgnt suka tido. Dari bujg lagi suka tido. 😆 Cara nk atasi dri sndri je yg boleh paksa diri tuk ada tenaga. Bz kan diri dgn perkara yg kita suka supaya xngntok

tu normal bagi ibu ibu yang hamil.. saya 32 weeks pon asyik memgantuk jee walaupon tido dah terlebih cukup.. dia nak bagi kita rehat puas puas sebab lepas due nanti tak cukup tido sebab jaga anak 😅

Awak cuba amalkan makan buah delima. Saya amalkan rasa bertenaga je walaupun pregnant. Sama kita skarang 17weeks dh 🤗

normal la sis mane pregnant ank pertama sy asik mengantuk je... pantang duduk mesti nak tertido

normal sis.. saya dulu tengah kerja.. duduk kejap pun boleh terlelap.. nasib bos ok.. 😆😆

normal lah tu sis,nti lepas bsalin lagi mengantuk tak cukup tido🤣🤭

Sy pon mcm tu hahaha. Adoi tgh ddok2 pon bleh tetido sndiri😅

normal sis mcm sy pn mngantuk ja stu hri nak tdr ja rsa ..

Samalah mcm sy..rasa mengantuk je time pregnant ni..