HAMIL 23 MINGGU

kenapa selalu mengantuk.??? tak bole letak kepala dekat mana2. terus tidur. macam mana nak hindar dari selalu mengantuk??? supaya sentiasa cergas. dah laa kerja. ya Allah. tak larat. nak je berhenti kerja.

15 Balas
Tulis jawapan

org pregnant mmg mudah mngantuk, letih, lesu tp cuba u try mkn kekacang ke, kismis, pati delima every morning ke..kalau xtahan, lelap skjp dlm 10 mnit then walk around the office

seronok nye bler org pregnant sng nk tdo... sy nie dr first pregnant smpai skunk dh 34w bler time off nak gak lah tdo siang2 tu tp lngsng xleh tdo.. malam pon sme...

2y ago

Bila dah sarat sis. Sy dah tak tido lnsung. Sakit semua badan. Sampai bersalin. Skrg baby sy dah 2bulan dah.

VIP Member

Sama la kita.. Rasanya sehari tu lbh 12jam tido. Tp tu la.. Nk buat cmne, dh mengantuk sgt2. Smbil duduk pun blh terlentok... Apetah lg kalau baring.

Sabar la sis. Saya kalau rasa mengantuk sangat lepak kejap luar opis bagi kena panas. Duduk lama-lama dalam ekon pun lemau jugak

VIP Member

Week4 memang terasa cepat nak tido bila malam menjelma...tapi bila masuk week5,tiba2 cergas plak belah malam😄

mcm saya sis.. siang tak tido mlm pening pale nak masak pon xlalu tgk lauk nak muntah.. bawak tido br ok..

Samalah kita sis...tp sy bru pregnant 5week... Pantang letak kepala kt bantal msti tlena...

Yelahhh.. Kdng2 mls g jln2 kat rumah org. Blk rumah mertua ke.. Nanti org kata kita malas.. Huhuhu

7mo ago

Sama sis nk g umah mertua pun malas.Pregnant ank n0 5 anti sosial btul .Malas nk keluar rumah or jmp org luar.Sampai ank yg no 4 tu nenek dia tanya mana ibu?????? senang je dia jwb ibu malassssss......😝😝😝.Lantak p lah dia nk ckp apa.

kunyah kunyah puan. kurma ke kekacang ke or any snek sihat. in shaa Allah 💪🏻

buat senaman ringgan sis.. saya hamil ank pertama pn cm tu juga🤣...