HAMIL 23 MINGGU

kenapa selalu mengantuk.??? tak bole letak kepala dekat mana2. terus tidur. macam mana nak hindar dari selalu mengantuk??? supaya sentiasa cergas. dah laa kerja. ya Allah. tak larat. nak je berhenti kerja.

15 Balas
Tulis jawapan

mcm saya sis.. siang tak tido mlm pening pale nak masak pon xlalu tgk lauk nak muntah.. bawak tido br ok..

buat senaman ringgan sis.. saya hamil ank pertama pn cm tu juga🤣...

Sama la kita.. Rasanya sehari tu lbh 12jam tido. Tp tu la.. Nk buat cmne, dh mengantuk sgt2. Smbil duduk pun blh terlentok... Apetah lg kalau baring.

seronok nye bler org pregnant sng nk tdo... sy nie dr first pregnant smpai skunk dh 34w bler time off nak gak lah tdo siang2 tu tp lngsng xleh tdo.. malam pon sme...

12mo ago

Bila dah sarat sis. Sy dah tak tido lnsung. Sakit semua badan. Sampai bersalin. Skrg baby sy dah 2bulan dah.

Yelahhh.. Kdng2 mls g jln2 kat rumah org. Blk rumah mertua ke.. Nanti org kata kita malas.. Huhuhu

Samalah kita sis...tp sy bru pregnant 5week... Pantang letak kepala kt bantal msti tlena...

Sabar la sis. Saya kalau rasa mengantuk sangat lepak kejap luar opis bagi kena panas. Duduk lama-lama dalam ekon pun lemau jugak

VIP Member

Week4 memang terasa cepat nak tido bila malam menjelma...tapi bila masuk week5,tiba2 cergas plak belah malam😄

org pregnant mmg mudah mngantuk, letih, lesu tp cuba u try mkn kekacang ke, kismis, pati delima every morning ke..kalau xtahan, lelap skjp dlm 10 mnit then walk around the office

VIP Member

Dapat lelap 5 ke 10 minit pun cukuplah kann 😂.m