HAMIL 23 MINGGU

kenapa selalu mengantuk.??? tak bole letak kepala dekat mana2. terus tidur. macam mana nak hindar dari selalu mengantuk??? supaya sentiasa cergas. dah laa kerja. ya Allah. tak larat. nak je berhenti kerja.
15 Replies
mcm saya sis.. siang tak tido mlm pening pale nak masak pon xlalu tgk lauk nak muntah.. bawak tido br ok..
buat senaman ringgan sis.. saya hamil ank pertama pn cm tu juga🤣...
Sama la kita.. Rasanya sehari tu lbh 12jam tido. Tp tu la.. Nk buat cmne, dh mengantuk sgt2. Smbil duduk pun blh terlentok... Apetah lg kalau baring.
seronok nye bler org pregnant sng nk tdo... sy nie dr first pregnant smpai skunk dh 34w bler time off nak gak lah tdo siang2 tu tp lngsng xleh tdo.. malam pon sme...
Bila dah sarat sis. Sy dah tak tido lnsung. Sakit semua badan. Sampai bersalin. Skrg baby sy dah 2bulan dah.
Yelahhh.. Kdng2 mls g jln2 kat rumah org. Blk rumah mertua ke.. Nanti org kata kita malas.. Huhuhu