Selalu Mengantuk

Normal ke preggy dah 6bulan tp selalu rasa mengantuk. Kerap tidur. Bangun je lapar. Pastu mengantuk lg. Masa awal2 preggy tkde rasa macam tu.

12 Balas

maaf nak tumpang tanya. sy cek upt minggu lepas.. .. tapi badan sekarng cepat rasa letih dan mengantuk. rasa nak baring n tidur je.. lepas tu, selalu sakit bawah pusat cam senggugut.. normal ke? anak first.. ikut last period hari ni 6minggu2hari

3y ago

ikut last period nk msuk 6 weeks dah... 18/2 appointment TCA dkt kk

very normal! that's just how it is.... god bless you and i hope you have a wonderful motherhood.

Normal. Sy pantang baring terus lena tak Ingat apa

tk rasa ngtuk pula bila kndungan msuk 6 bulan..

normal awak .. 7bulan pun tak bermaya dah 🤣

sama laa...rasa ngntok jee

normal tu sis .

Biasa tue sis

Normal.

Normal