zincofer

Kenapa saya makan ubat zincofer waktu pagi.. akan muntah-muntah..mmg macam tu ke?sebelum ni makan ubat dari KK jenis yang lain..sbb hb turun..KK bagi ubat lain..ada cadangan x..nak bagi tak muntah..risau pulak..?

60 Balas

Sama dgn sy, biasa sy mkn sblm tido...dlm kol 1-2 pagi mesti bangun & muntah, x tahan sgt rasanya bau dia kdg sampai x blh tido..bincang dgn suami, suami kata pergi famasi je la beli vitamin lain yg x muntah sbb dia pun tak sampai hati tgk sy x blh tido & muntah pagi2 buta...sy kata dkt suami mnggu ni ada check up nanti sy bg tahu doktor, alhamdulillah doktor tukar vitamin lain..tp doktor kata vitamin lain ni x tinggi iron, kalau hb x cantik kena mkn semula vitamin zincofer tu...

4y ago

Makan kerang,bayam merah,hati ayam,