Pelik Dan Hairan

Kenapa mak mertua sy seboleh2 suruh minum yg ni?? Dia ckp elok untk baby lah.. Nanti otak baby berkembang lah.. Suami sy ikut je ckp mak dia.. Bila sy tak minum suami macam nk marah sy dan terus tarik muka dgn sy.. Kadang2 sy rasa sedih bila suami ikut ckp mak dia.. Sy tak tahu benda ni elok ke x untk ibu mengandung.. Siapa2 boleh bantu sy untk bagi penjelasan perlu atau tak amk benda alah ni.. ?

Pelik Dan Hairan
30 Balas

Baik mase check up nnti tunjok kat doktor, dan kalau tak sesuai suruh doktor tu list kan.. biarlah nak tarik muke ke tarik mulot ke guling² sekali pon, kalau terjadi pape kat baby bukan dia dipersalahkan.. ibu² mengandung jugak dipersalahkan sbb tak pandai jaga kandungan.. semua akan tunding jari kat ibu² mengandung.. semoga sis kuat iya...