Nak ngdung lagi wey

Kenapa lepas piriod pon msih tk lekat²? Dh setahun 3bulan rancang sndri.. knpa masih tk lekat? Bdan kurus ja..tapi ad penyakit kncing mnis, misi pon duk tnya xmau ngdung ka, spa xmau weyy🤣 Duk mkan asid folic ja, hari suboq pon dh tau dh, tapi derek x lekat² . Dya nyorok kat mna xtau laa 🤣

23 Balas

Maaf sis sy rasa pertanyaan ini lebih sesuai rujuk pada pakar kesuburan terus. Kalau tanya kami masalah apa kami pun xtau sis sbb bukan pakar. Cuma yg kami tau satu je, sbb Allah blm izinkan. Walaupun badan kita sihat cmana pun, usaha cmana pun, rezeki semua dari Dia. Itu je puncanya sis. Mungkin sis boleh berdoa lebih byk selain usaha juga. Boleh minta org alim bantu doakan, perbanyakkan istighfar dan sedekah, InsyaAllah lebih mudah lekat Amin2