Tip nak cepat lekat ..

Tlg spa2 bgu tip nk bagi lekat cepat..duk try mcm2 dh bru 10 bulan kahwin..mnta kwn 2 blh tlg

2 Balas

first awk kene cr wktu subur . pling mudah pakai OPK ..tapi kene rajin .. kalau dh jupe wktu subur still xlekat try jupe dktr . mcm sya , sya ada tanda2 peranakan jtuh ..so trus pergi mengurut betulkan balik ..Alhamdulillah sbln trus lekat

Sy try makan madu turki wawa zainal tu , then cari waktu subur , asid folic jngn lupa , berdoa laa dan in sha allah ade rezeki untk awak aminn ,