tips xmau bg ank lekat kat org slain ibu ayh dia

plisssssss😭😭

5 Balas

dr lahir kene jage sendiri. jgn minta org jage. :-). tukar lampin, mandi, menyusu dll.. semua sendiri dgn pasangan je. 100% jage mkn minum pakai dia. nti org dh tgk kite semua handle, org pn mls nk layan. melainkn org tu pn jenis dont know. yg mmg suke ambik & jage ank org. haha.. blh sy tahu knpe xnk ank lekat kat org lain? berapa jam sehari duduk dgn ibu ayh dia sndri? sis bekerja ke?

first time dgaq xmau ank lekat kat owq lain...😅slalu dgaq nk bg ank kita mau dgn suma owq senang nak jaga lagi2 klu anta pengasuh..anak kami 24/7 dgn kami n baba dia smpi xmau dh dgan owq..naik isau plak start dh pandai kenai owq nie dlu msa umo 2bulan spa ambk xpa lahh nasib lahh...😅

He he he anak saya masa awal lahir mmg nak org lain aje, taknak saya. Jadi tak dapat bf 🥲 fully fm dpd nicu. Masuk je 3 bulan, dia nak saya and abahnya je. Orang yg dia tak familiar, dia takmau 😂 taktahu la asal. Padahal sebelum2 nie jumpa dia suka aje kena agah.

Sorry sis tak faham. Maksudnya?

Jgn bagi drg pgang bby tu🤣