Alhamdulillah

Allah bgi rezeki awal dkt sy .. baru ja kawen dh lekat ni kenduri pon tak lgi semoga sy dan baby sihat Aaminn

13 Balas

Alhamdulillah tahniah sis! Saya pun bunting pelamin. Tak sempat honeymoon dah muntah2. Pjj lepas seminggu kahwin, start muntah2 huhu. Kahwin tak sampai sebulan pun. Check upt +ve hehe kahwin 22/3, due 20/12 😂

7mo ago

Sama lah saya pun, saya kawen 22/1/23 n melekat bulan 3 , n misi cakap due 30/11 ni lagi sebulan nak bersalin ☺☺☺ kite pun bunting pelamin jugak

Semoga selamat semuanya sis.. Dah mengandung tu, Awal2 kena pakai dah losyen ke, cream ke, serum ke untuk stretchmark tu. Supaya dpat cegah stretchmark tu dri awal 😊

Tahniah... amanah allah bagi bilamana hambanya sudah bersedia..semoga dipermudahkan segala urusan awak

Alhmdulillah, rezeki awal. Tahniah sis 😍

Tahniah sis😊 jaga diri elok²..

Alhamdulillah. 😍

Tahniah sis😊

congrats 🥰

Tahniah..😃

🙂🙂🙂