stress

Dapat suami pon jnis x amek kisah, psai bini ka psai ank dlm prut ni ka,xdk lgsong! Mintk bli nsik lmak ikan keli ja pon,brpa det sgt, tu pon mintk duit kt bni, nfkah bulan ni xtau lh dpat ka xdpat, bni dh nk bersalin, tmbh prgai lki yg xamek kisah plak,lgi lh stress, hbaq psai meroyan msa mngndung, dya boleh gelak,kot jdi kt bni hg ja nnti bru tau kot, b*d* !!! Dh la suka tipu, dpat apa tipu bni sndri!??? Aku stress lh !!!

1 Balas

Sis abaikn jer sikp somi sis tu.. Yg pnting jga kshtan n bby.. Nk mkn pe @ nk ape pn wat sndri..dri arpkn somi xdpt ape..lg sakit ati.. Nnti mnjejaskn kshatan plk...