Nak ngdung lagi wey

Kenapa lepas piriod pon msih tk lekat²? Dh setahun 3bulan rancang sndri.. knpa masih tk lekat? Bdan kurus ja..tapi ad penyakit kncing mnis, misi pon duk tnya xmau ngdung ka, spa xmau weyy🤣 Duk mkan asid folic ja, hari suboq pon dh tau dh, tapi derek x lekat² . Dya nyorok kat mna xtau laa 🤣

23 Balas

anak 1st sy umur 3thn, sy ingat nk jarak setahun tapi semua tu atas izin Allah.. mungkin akn tiba msenya nanti..sy enjoy dgn anak 1st nk bgi ksih syg spenuhnya sbelum dia dpt adik.. bulan 9 sy ade buat rawatan islam ats sbb² tertntu..dan now sy tgh pregnant. Alhamdulillah ats keizinan allah berikan..

7mo ago

alhamdulillah rzeki hmpaa tu..