Nak ngdung lagi wey

Kenapa lepas piriod pon msih tk lekat²? Dh setahun 3bulan rancang sndri.. knpa masih tk lekat? Bdan kurus ja..tapi ad penyakit kncing mnis, misi pon duk tnya xmau ngdung ka, spa xmau weyy🤣 Duk mkan asid folic ja, hari suboq pon dh tau dh, tapi derek x lekat² . Dya nyorok kat mna xtau laa 🤣

23 Balas

Nak marah kenapa sis rezeki Allah belum bagi. Lagipun baru setahun 3 bulan. Saya 2 tahun setengah ttc. Berat pun 48kg - 52kg je. Takde apa2 penyakit, buat opk pun ada jumpa hari subur. Tapi tetap tak pregnant. Jangan marah dulu kalau belum usaha lebih lagi. Pergi jumpa pakar sakit puan ke. Check kot ada masalah lain. Kalau takde masalah, suami pulak pergi check.

7mo ago

sy dh stop prncg setahun 3bulan dh.. ank dh 4 thun.. eh dak sy x mqah pon..ayt tu yg last sy letak mqah tu sja ja.. hahaha🤣