Nak ngdung lagi wey

Kenapa lepas piriod pon msih tk lekat²? Dh setahun 3bulan rancang sndri.. knpa masih tk lekat? Bdan kurus ja..tapi ad penyakit kncing mnis, misi pon duk tnya xmau ngdung ka, spa xmau weyy🤣 Duk mkan asid folic ja, hari suboq pon dh tau dh, tapi derek x lekat² . Dya nyorok kat mna xtau laa 🤣

23 Balas

rezeki allah sis .. mgkin belum smpai masa lgi tu .. mcm sy pun merancang sndiri ingat nk jarakkan anak .. tup tup ank blum msuk stahun lgi dh ad yg bru few weeks .. ni pun rezeki allah jgk

6mo ago

alhamdulillah rzeki hmpa tu