7 week

Kenapa baby sy kecik dan susah nak tgok heartbeat?? Mcm baru 5 week .. doc pakar kluar surat threatened mc untuk buka buku pink isnin depan ? ... siapa ada pengalaman mcm sy?

2 Balas

Kalau 7 weeks tu Kdg2 org baru nampak kntung sis. Tapi kalau yg 10 weeks tu memang nampak denyutan jantung baby. Semoga takde pape la sis.

Doa baik2 saja sis.. 12w/13w nnti jelas la tu. Ada yg nmpk awal, da yg x nmpk awal. Selagi x da kuar drh jgn risau...