bila waktu sesuai buka buku pink?

Hai mommies suma. Nak tnya week ke brapa ptut buka buku pink ya? Skg sy nak msuk 8 week.

15 Balas

Better pergi antara 8 hingga 12 mnggu... Klu boleh scan klinik luar and bwk sama time nk bukak buku pink sbg bukti... Anyway congrats sis

4y ago

Tq sis😍 ya sis mcm tu la sy nak buat. Mggu ni nak g scan swasta dlu before g kk buka buku. Doakn kndungn sihat ya😘

boleh dah buka buku pink tu klu buka lmbt tkut jadi apa² susah sbb kita takda buku pink n kena marah lagi. better buka je awal takpa

4y ago

Ok sis terima kasih advicenya☺ doakan kndgn sihat

Kita sama la.. nk masuk 8 week... Tp xbooking lg.. nk g scan dlu.. baru tak lama duk kt klinik..

Depends pada kk. Tp sya msa 5mggu dh buka buku pink.. sya cal kk n tnye.. lg awal lg bgus..

4y ago

Oh mcm tu...baik. tq sis😊 doakan kndungan sihat

Depend pd kk setiap tmpt mommy... Cm tmpt sy 8weeks ke ats dh bolh bkk buku pink..

4y ago

Oh mcm tu...baik sis. Tq sis🥰 doakan kndungan sihat ya

Ikut kk.. Selalunya sebelum 12w dah buat buku.. Nak kepastian call kk tempat awak..

4y ago

Ok sis tq🥰

call kk tmpt awk dlu tnye.. cm kk tmpt sy 10week ke atas bru boleh buat buku pink

4y ago

Oh mcm tu..baik sis tq🥰

sy 5 mggu da bukak buku pink sbb ade masalah tiriod..kene tukar ubat

Mcm kat tmpat sy sebelum 10 minggu.. Rasanya lebih awal lbh bgos..

4y ago

Ok sis tq🥰 doakan kndungan sihat ya

standard nurse suruh dtg 12w mcm tu ..