Pembukaan buku pink

Sy baru 6 week kk dah suruh buka buku pink, korang ade ke yang awal mcm saya?

2 Balas

Wah awalnya. Awak dh scan and dah nmpk heartbeat ke masa tu?

10mo ago

Itulah awal 🤣, baru rancang 8 week baru nak gi scan comfirmkan.. sebabnya call kk cume nak tanye kk mane je nanti nak buka buku pink heheh

sblm ni ada masalah kesihatan?

10mo ago

Kalau cam saya pulak,kandungan masuk 3 bulan baru buka buku pink.Tapi kalau mommy ada masalah kesihatan baik buka buku pink awal jelah ,demi kesihatan ibu dan bayi