ingin tahu

keluar darah .. 38minggu 2hari ???

ingin tahu
7 Balas

tanda2 brsalin tuu . siap2 pakai pad dr umah . memudahkan urusan doctor utk kenalpasti apa tu . dah bleh get ready semua . goodluckkk .

2y ago

okay ☺️👌

tanda2 dah tu...tunggu contraction...boleh jugak install apps contraction tracker untuk pantau...moga dipermudahkan urusan bersalin...aamiin

2y ago

okay .. inshaallah aamiin .. tq ☺️

tanda awal nak bersalin. tunggu contraction / air ketuban leaking. kalau ada and makin kerap g hosp terus.

2y ago

okay .. tq ..

kalau sy terus g hosp je. smpai sana baru nurse decide nak suruh balik ka stay. 😂

2y ago

14/1 da pegi .. sbb kerap mgeras .. bukaan bru 2cm ... sbb xde tnda ape lagi ..nurse sruh balik dulu .. sbb musim covid .. dieorg xtahan ..

tanda nak bersalin dah tu..

moga dipermudahkan semua

2y ago

aamiin inshaallah ..tq ... first bby 🥰🤲

Turun tanda tuu