Spotting darah 38minggu

Normal tak kalau 38minggu keluar darah mcm ni? Tanda nak bersalin ke?Skali keluar je lepas tu xde dah. Xda rasa sakit atau contraction. #ingintahu #firstbaby

Spotting darah 38minggu
8 Balas

berbeza dgn sy..sy 9hari lps,,kering xde drh/lendir,,hanya sakit mengeras je..xtahan sgt g PAC tut tut dh 9cm😁itu tanpa drh atau apa2 lendir/air..bersalin 38w..hrp sis standby..dh sapai ms kot

Normal..spotting @ mucous plug means cervix dh soften. Biasa akan follow dgn contraction within few days..boleh get ready dh bag2 hospital☺️

sama dgn sy sis. tak sakit n sy dah pergi hospital n kena warded sehari. esoknya doc suruh balik sebab masih takde bukaan.

yaya keluar drh mcmni cair bersama lendir masa 37 week. skg 38 week leaking 2x. pztu senyap lg. tp skg yaya bersedia

tanda tu sis ..nti tunjuk nurse or doc kesian darah ni. cepat² pegi lr

kalau boleh terus ke hospital untuk pemeriksaan ya...

seeloknya pegi hospital , sbb takut ade bukaan

dah bersalin ka sis?