38minggu 2hari keluar lendir bercampur coklat2 tapi perut tak sakit lagi sometimes ngilu di kemaluan

Due date 24/05/23

9 Balas

better pegi check sis. i due 15/5 and patut serah diri untuk induce 1/5. But on 27/4 pegi hosp for my check up and dr nk check if bukaan dah lembut ke belum.. last2 tgh check Dr ckp bukaan dah 3cm 😅. Teros terbantut plan nak pegi last date dgn husby bfore pantang 🤣

pergi cek kat hospital dulu. sy keluar macam tu juga masa 36 weeks. Doktor cek bukaan xde lg dan semua ok , doktor bg balik rumah dulu. sekarang dah 40 weeks dah masih blum ada tanda2😁.

Due 19/5 , 4 pagi turun darah dan lendir sekarang 39week 2day , tak sakit sangat just rasa mcm nk otw period pain tp perut mengeras . Apa patut saya buat ? Or tggu dulu ya

Prgi je klink cek sbb mcm sy 34w kluar darah coklat dn lbdir juga p klink tp xde bukaan lgi mmng xsakit tp tkut dh ade bukaan or mslh lain

Sama sy..pagi keluar lendir petang kerap sakit dlam masa 5 minit 5minit..6.30 kluar rumah trus pi hospital trus bersalin jam 7😅

1y ago

Dalam 15minit juga..tu pn suami naik highway..laju dia bawak😅

saya pkul 12mlm kluar lendir coklat2.. pkul 6.30pg brsalin..harini hari ke 9 sudah🥰.. due 12/5.. tp bsalin 6/5

pegi je hospital..sy kluar darah sikit..terus pegi hospital..checkk bukaan dh 1cm..38week 2day jgkk

1y ago

Sy dah kena tahan minggu lepas , keluar darah dgn lendir 1cm .. tp doc bg balik , arini die keluar air tp bercampur keputihan sekali ..

check hospital better sbb nk check bukaan kadang after da behari mst dtg contraction dan bukaan mula buka

Dah ada tanda-tanda nak bersalin tu... P hospital segera biar doktor cek ..