keluar darah

38minggu 2hari doakan saya Rosina binti abd halim selamat bersalin . da ad tnda kluar darah ..skrng tngah get ready brng .. btw yg ni scond bby... doakan sya dan bby selamat aminnn yaallah ..

9 Balas

semoga Allah permudahkan urusan sis bersalin,amin2...sy pn msih menunggu hri blm ada tanda2 lg...semoga Allah permudahkan urusan kita smua ibu2 hamil...amin2..

Doakan sy juga. Ni pun second baby. Tp takde tanda nak keluar lagi. Alahai. Kalau tak sabtu dh kena masuk wad, dan dipaksa bersalin. Takut rasanya 😅

2y ago

saya tgh rasa contraction sekarang sis tapi xkerap tanda dan darah lain xde lagi

semoga dipermudahkan . sya pun skrg second baby . harini genap 38 minggu tapi tiada tanda lagi

Semoga baby dan ibu selamat, sihat .. dipermudahkan urusan bersalin... Aamiin ..

semoga dipermudahkan segala urusan. aamiin.

semoga mommy and baby sihat 🤲🏻

Wah.. Semoga dipermudahkan ye...

Amin semoga dipermudahkan

due bile sis