kecewaa

Kecewaa asanyaa sbb hrini tiba2 period dtg lh pulakk . Blum ada rezeki kita lh bln ni syg . Doakan kmi cepat2 dpat bby k mommies . Org laen kwin slepas kite dh ada bby sume . Rezeki lmbat nmpaknye ?

7 Balas

Kuatkan semangat yaa sis. Saya TTC dah 2 tahun lebih dah nie. Masih mengharap keajaiban berlaku. Next week nak try check ngan doktor. Sebab selasa naik double line upt. Rabu check negative. Semoga ada rezeki untuk kita semua.

Sabar ya sis.. pasti ada , yakin n doa bnyk².. smoga kita d beri kepercayaan Oleh Tuhan tuk Mgndung lg.. sy pn sama masi TTC , syukur ank da dua ? tp da besar pnjg ..

Hmm samalah kita sis. Dah lewat period dua hari, breast sakit2 tp xnak berharap dulu. Tiba2 period?

Amin. Thanks smua nya

Sabar sis

Sabar ya

Doa kuat2.