bby jun tahun depan

semoga dipermudahkan segala urusan untuk mengandung kn bby ni. semoga bby pnjang umur. mohon mommies sume doakan sy yee. sbb sbelum ni penah alami keguguran. hm. berharap kalini allah bgi rezeki dan permudahkan urusan mengandung smpai bersalin. aminn #firstbaby #1stimemom #jangandibully

2 Balas

in shaa Allah. moga semuanya selamat dan urusan sis dipermudahkan. teruskan mkn supplement yg Dr bg dan ikut jadual checkup☺️

Fikir yang positif je puan. InsyaAllah. Semoga dipermudahkan urusan puan😊