STRESS Dengan Causin Husband

Kata nk start me Niaga, satu habuk pun takde. Jenis sembang pompang sana sini. Citer nak up Je lebih... Pening la sy, serabut ni. Sy tga sarat ni da 6bulan. Perut memboyot ni pegi teman suami cari kedai utk meniaga. Causin husband yg lelaki ni duduk uma menagngkang Je kje.. Sy jd stress sbb suami da benti kje kerana janji manis die. Tiba2 die sruh husband buat loan pula. LG sy serabut Sgt skg ni.. Rumah nak bayar, kereta nak bayar. Sblm ni gaji husband da elok almost 4.5k. Bila jd mcm ni duit saving pun da byk guna.. LG 3 bulan nk beranak ni ??? nk guna duit byk. Sy kecewa sgt2... End up sy mengandung ni kena serabut kepala fikir ape kje nak buat.

1 Balas

Puan, umur cousin tu berapa? Lelaki ye? Kenapa dia duduk rumah puan dan suami? Maaf tanya banyak seban saya cuba cari jalan penyelesaian yang mungkin boleh saya bantu.

5y ago

Aamiin syukran ya rabbal Alaminnn 😇