down, susah nk bagi phm suami yg konon kuasa di tgn dia.

Salam. now sy duduk uma kakak sy, before this umah parents sbb sy tak dapat nk jaga anak yg 1st (3yrs) since preggy anak ke 2. kalau duduk uma sdiri mmg paling kesian anak yg 1st byk terabai. sy mabuk teruk, dulu pun teruk smpai 7bln. tp suami mcm tk bole phm knp sy tinggal dgn family sy, die kata sy mcm tk jln kan tanggungjwb sbgai isteri. sdgkan sbelum ni die phm, skang mcm pura2 tk phm dan cari point slh kan sy. sy down da la sy ni pregnant anak die. bila pk balik nak balik uma sdiri, sy terus rasa mabuk teruk balik, sdgkan kakak sy da tolong sy cuba nk bg sy mkn apa yg bole, bila husband buat mcm ni, sy mabuk balik. sy kesian anak 1st je nti tkot terabai semula. husband bukan je bole jaga btol2 anak mcm mak dan akak sy buat ?

1 Balas

Awk ckp je kat dia,sy boleh duduk rumah sendiri tp anak 1st awk jaga.awk bg perhatian kt dia.awk uruskan dia..atas sbb awk masih mabuk lg,kalau dia ckp,dia kena kerja,ada benda lain nak buat awk ckpla sbb tu awk nk duduk dgn family.ada org tlg urus anak awk..minta kerjasama dr dia.