Mohon AsianParents pamer waktu soalan ditanya

Kat mana nak bagitau admin app ni ye? Kadang2 confuse la sy soalan macam dh lama dah tapi still keluar lagi. Saya rasa waktu soalan dijawab tu tukar kepada waktu soalan ditanya. Ada tak yg setuju dgn sy?

9 Balas

Betul. Kalau kita tanya soalan, kena up kan dulu baru naik soalan tu. Kalau tak, krik krik la kau sorang situ. Takda org jawab😂😂

Betul.. Sy tanya soalan 6 bulan lepas tp 2 hari lps bru ade org respon hehhehehe.. Dh lama soalan sy tap peram kt mn ntah 🤭🤭🤭

Ada trick dia. Lepas tnye soalan. Kita reply soalan kita tu. So dia akan pop up. Org rmai akan notice. Tde lah terperap lama.

Sama, sy tny awal kndungan hari tu, ni hujung nk beranak bru ad jwpan, bru ad yg jwb 😅

Ada soalan lama. Baru dijawab. Punya lama owner soalan pun dh selamat bersalin dah..

Saya pulak banyak kali dah tanya soalan tapi tak dijawab jawab pun. 😅

4y ago

sama 😂😂😂😂😂

Ya setuju. Sy pon problem nk tgok bila soalan ditanya.

setuju🤚

Setuju..