time pregnant.

sekarang dah beranak. tapi kan . suami ada bersuara . dia kata awak sedar tak waktu preganant semua soalan yg keluar dr awak semua soalan bodoh2. walaupun kecil. bila teringat rasa betul juga. pastu gelak sorang2. hahaha

2 Balas

Sy pun masa pregnat ni mmg kadang2 suka tanya dan ckp benda2 tak logik. Kadang2 benda simple tp lambat pickup. Pastu cepat lupa. Suami saya ckp baru nak dapat 1st baby tp dah nk nyanyuk. Hahahaa. Dia layankan je sy suka cakap merepek.

5y ago

okay juga suami yg melayan bila awak tengah merepek. saya nak merepek pun tak boleh lagi kena bebel. hehe

Sensitif time pregnant😂