Buku pink

Kalau nak bukak buku pink, biasanya soalan apa yang akan ditanya?

9 Balas

last day period. ada kad kawen. dah kawen tunjuk je kad nikah kalau belum bwk je waris. pastu die check bdn awak. tnya ada family sejarah kencing manis bla3 kanser bla3. pastu done.

Tkde laa byk soalan pun. Basic je , alamat pntg , drh apa , suami krja apa , awk krja apa , gmb scan ptma , last period

last period, sejarah penyakit kita dan family, sejarah kelahiran lepas, income bersama, pekerjaan, sijil nikah

Family history your own medical history

Yg penting first day last period

Sejarah penyakit mak ayah

Bila last period. Heheehe

Last period je. ☺