Bosan

Bosan tengok soalan yang sama berulang kali ditanya. Boleh tak kalau ibu-ibu sebelum tanya soalan, search dulu kt kanta atas belah kanan tu, selalunya mesti dah ada post/soalan yang sama sebelum ni. #mogarakyatmalaysiarajinmembacabukanrajinbertanya #mohonrajinscroll

1 Balas

Betul2 sis.. Soalan yg plg kerap sy jumpa, soalan upt double line tp samar2. Adakah sy mengandung? Yg kedua, ttg baby bump, 'saya dah 4 bulan kenapa baby bump tak nampak lagi, normal ke? 🤦‍♀️. Mcm byk lagi, tp yg ni yg betul2 ingat ✌️😁

5y ago

Haha .. belum lagi cerita pasal nak buat buku pink bila..ulang alik soalan sama gak 😅. Boleh try search dulu kot..tapi malas kemain..tau nk tanya je