Pregnancy

Hi kandungan sya dah 5bulan, kuat sgt tidur. Bangun 5 or 4jam lepastu mesti mengantuk gila.. memang normal ke tu?

15 Balas

Utk elakan keletihan..kena rajin2 bersenam..akk muda2 dl x de masalah..dh tua ni letih tu lain mcm ckit. Tp bila lakukan senaman..ikut google..alhdulillah ada lah tenaga utk buat kerja rmh n berniaga..

Normal.sis..sy dlu smpai mak sy bsing asyk tdo je..stiap kali col tnye tdo..😂😂ms.preggy ngntuk n.letihnye.mmg xleh bwk bncng..nsb husben paham..😂😂😂

Normal. Sy masa awal² pregnant dengan sebelum tahu sy pregnant. Masya Allah masa tu mmg keja nak tido jaa 🤪 Now dah 31w, lama² tu oke je...

Saya pun mcmnie juga.. Kuat betul tido.. Tapi bila masuk 7bulan susah pula nak tido.. 😂 tido pun kejap2 jea.. Mata pun dh mcm panda..

Normallah tu sis.. Bdn cpt letih, bnyk org ckp.. Jgn trlampau bbaring berjam2.. Mmbahayakan kesihatan bayi

4y ago

Tu lh psal, ade dgr org ckp mcm tu.. huhu.. tkut trus nk baring brjam2

Time pregnant semua benda dua kali ganda. Penat. Ngantuk. Lapar. Marah. Sedih. Dll

hahaha normal2. tp. jangan ikutkan sangat tak elok juga sebenarnya

Biase je kot.. Bawak bdan 2 kan.. Penat jelaa memanjang..

Haha..pernah mcm ni..faktor pembawakkan

Lain org lain, bg sy normal je.