Baby 5bulan

Nak tanya la normal ke baby 5bulan kerap tidur? Tidur 2-3jam, lepastu bangun main 1-2jam. Lepastu ngantuk nak tidur lagi. Ulang. Siang je mcm ni. Malam dia tidur lena. Bangun nak susu je. Normal ke?

5 Balas

hi sis, anak saya 5bulan 6 hari, klu siang dia tidur 30minit lepas tu bangun main 2 jam pastu tidur balik, kerap ulang alik ke bilik and ruang tamu, sakit tapak kaki, susu kena paksa minum even dia lapar, klu malam dia kerap bangun sebab dia minum susu sikit2... be happy sis, semua ini normal

normal je sis anak sy pn skg MCM tu la rutin tdo dia.ank sy Klau pg TGH hri 2 kali je dia tdo.lpstu dia main2 sampai penat dia akan tdo.tpi Klau dh pukul 12 bg tdo dia bgun pukul 1 bg mnyusu lpstu pukul 1 sampai pukul 4 dia xbgun2 dh dia tdo je lama.

Klu tdur dlm 14-16jam sehari normal ja. Stiap peringkt umur lain2 waktu tdur & waktu bngun yg sesuai. 5bulan bngun 1-2jam normal. Tgk search blik jumlah2 waktu sesuai.

normal je . sbb die masih mencari waktu tidur yg tetap

Study wake window baby ikut umur