cara tidur

Kandungan saya baru masuk 25minggu. Saya baca cara tidur seeloknya mengiring ke kiri. Tapi saya langsung tak selesa tidur macamtu. Rasa sakit dekat bahagian tulang rusuk tu. Macam kena tekan. Jadinya saya sentiasa tidur mengiring ke kanan. Takpa ke sebab saya baca mengiring ke kanan boleh buat baby terhempas dengan organ dalaman ibu?

23 Balas

saya lebih suka mengiring ke kanan.. kadang2 bertukar pegi ke kiri.. kalau lelah sebelah kiri.. soo kanan lagi.. tapi masalah nya kurang tidor sbb kita mahu keselesaan....

4y ago

sama jg dengan sy