cara tidur

Kandungan saya baru masuk 25minggu. Saya baca cara tidur seeloknya mengiring ke kiri. Tapi saya langsung tak selesa tidur macamtu. Rasa sakit dekat bahagian tulang rusuk tu. Macam kena tekan. Jadinya saya sentiasa tidur mengiring ke kanan. Takpa ke sebab saya baca mengiring ke kanan boleh buat baby terhempas dengan organ dalaman ibu?

23 Balas

Saya mula muka tidur mesti mengiring ke kiri. Lepas tersedar mesti terlentang. Kadang risau jugak 😣

Saya pun slalu mngiring ke kanan.. Smpikn dlm labour room pun msih nk mngiring ke kanan😂

Nurse kk pun Ada bgthu sy klu nk tdur mngiring Dia suh tdur blah kiri @ telentang

saya 17w pun selesa baring sebelah kanan..kdg2 je tukar sebelah kiri

Sya pulak selesa tido belah kanan. Kadang2 belah kiri. Ikut keadaan

Takpe sis, tak kisah mengiring kiri atau kanan. Boleh je 🤗

😁 Macam sye. Bile ikut Kiri sakit Bile ikut kanan selesa

Sama sis..last sya ikut keselesaan jer,mengiring kanan

Smalah sis,sebelah kiri x selesa,sbelah knan selesa

Saya memang biasa tidur ke kiri..dr sblm pregy lg..

4y ago

Haah. Saya memang selalu tidur ke kiri. Tapi lepas preggy masuk 5 bulan dah tak boleh dah.