Alahan awal kehamilan

Kandungan saya baru 4minggu, saya mengalami muntah² , malas nak buat kerja, dan paling teruk takde selera makan .. Risau takut terjejas kandungan. Dah masuk 4 mnggu ni makin takde selera nak mkn.. ??

1 Balas

Sy dr 5 weet skrg dah 17 weeks masih alahan truk. Sblm nie turun 3 kilo. Terbaru turun 2 kilo lg. Selera mkn x de. Pksa gak mkn. Nurse dah bising doc dah isau. Sy pun lesu asyik nk tido. Tp susu x penah tggl pnting tuk baby