Doakan saya

Kandungan kali ke-3. Kandungan pertama & kedua gugur. Mommy2 doakan kandungan saya kalini ya ??

Doakan saya
21 Balas

klu betul saya ada isi juga ni, kita lebih kurang ja ni rasanya huhu, sebab check upt naik double cuma masih kabur, ni kali kedua after gugur yang pertama, banyak upt pakai kalini sebab masih dlm risau risau betul ke ada betul ke ni sebabkan kita pernah keguguran kan perasaan nak happy sangat pun takut takut juga kalini saya mcm nak lebih berdiam klu boleh sok sok lepas 1st trimester baru nak inform family moga kalini akan membesar dgn sihat, cukup sifat fizikalnya hingga bersalin nanti in shaa Allah aamiin

Sama dengan saya,,skrng mengandung kli ke3,,1st gugur, 2nd baby meninggal Shari slepas dlahirkan kerana jantungnya xcukup chamber,,sedihnyaaa hanya Dia yg tahu,, in shaa Allah smga Kita dpermudahkan segalanyaa🤰🏻,,,

Alhamdulillah...taniah sis..jaga elok² ye..mudh²an ibu dn ank slmat..doa kn sy myusul yee..sy ade check upt tp kabur xthu lh bt ke x postf jd sy tgu hujung bulan ni check lagi skli..harap btul postif..doakn sy jugak taw😍

4y ago

Alhamdulillah amin. Semoga ada rezeki utk sis ya 😍

Semoga kandungan selamat semuanya, jaga kandungan baik2 jgn lasak sangat tau, jgn buat keja berat sgt tau💕

Alhamdulillah tahniah sis.. Sy pn kandungan ke3 bru menjadi..skrg tgh berpantang..jga diri leklok ye sis

4y ago

Sis ada tips tak? Atau ada makan apa2

Jgn bgtau org luar lg. Just famili je dulu. Btw tahniah dan smoga sis dan bby sihat. Aamiin.

Tahniah sis..semoga kedua2nya selamat sampai ke urusan bersalin nanti

Tahniah sis. Semoga semuanya dipermudahkan Allah SWT. Aaamiinnn. 😊

Semoga Allah memberikan kurniaan berharga utk kamu ya..amin

Tahniah sis....doakan utk kami yg belum mmpunyai zuriat ye...