Ogos 2023 gugur mengandung semula januari 2024..

Pregnant 5 minggu lepas keguguran kandungan pertama. Trauma dan takut, tapi yakin dengan Allah, Dia sebaik2 pelindung. Moga Allah kurniakan kandungan yang sihat untuk kandungan kedua ini. Doakan saya ya. #firstmom #advicemommies

2 Balas

Tahniah sis,,saya gugur 18/11/23,,now preggy lagi sbb husband nak birthday present baby,,alhamdullilah termakbul doa saya,,esok birthday suami ,,dpt hadiah tak ternilai untknya🤍insyallah,,semoga baby sihat dan membesar dngn baik,

3mo ago

Alhamdulillah sis tahniah. Saya pun doa supaya dapat baby sama tarikh lahir dengan saya oktober. Tapi kalau ikut due September sama tarikh lahir dengan mak sama hihi. Semoga baby kita sihat dan membesar dengan baik dipanjangkan umurnya. insyaAllah amin. Anak pertama ke sis?

Syukur. Mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA

3mo ago

awak hari pertama last period bpa hb?