Alhamdulillah kalini tiada spotting atau bleeding

Alhamdulillah. Anak sulung gugur 5 bulan (7/2022) spotting bleeding smp 3 bulan. Kalini syukur dh masuk 3 bln takde lagi spotting mcm harituu. Harap kandungan selamat smp bersalin. Gi klinik nak buka buku perut 8minggu dah sbb takut saya dulu gdm on insulin means high risiko kan , tiber klinik bgthu buku buka 11mggu nnti trus mnum air gula. Kalini kalau sgkut gdm pun saya redha,, demi anak yg dinanti suami serta keluarga. Cucu sulung bgi mak abah , cicit pertama tok dan tokwan. doakan kandungan saya kalini selamat. amin.

6 Balas

Alhamdulillah semoga awk dan baby baik2 sahaja dan selamat semuanya, doakan sy juga ye, kandungan sy baru 11weeks dan masih lagi bleeding & spotting. Dah tak tau dah nak risau ke atau macam mana, sebab masa last check up doc ckp bleeding tu bukan dari baby, tp dari ketumbuhan(daging lebih) yg tumbuh di pintu rahim. Wallahualam, hanya mampu tawakal dan redha 🤲🏻

Sedih pulak baca ayat cucu sulong tu sbb baby sy juga cucu sulong utk mak abh n mertua sy.. 10 tahun menanti.. InsyaAllah kita doa sme² ye.. Moga awk juga selamat bersalin nti.. Doakan baby kita panjang umur smpai kita boleh lahir kan nya serta membesarkannya

Sama bulan kita gugur sy gugur kali ke-2 pada 7/2022 dan dpt preg balik pada bulan 11/2022 skrg dah 13mimggu.. semoga Allah permudahkan segala urusan kita dalam mengandungkan zuriat selama 9bulan 10hari ni sampai la bersalin .. insyaAllah Amin..

semoga Allah melindungi sis dan kandungan sis... seeloknye rahsiakn dulu diawal kehamilan ni dr org lain... jga pemakann. jgn stress2 tau...

Sama kita 🥹 bulan 8/2022 gugur. Alhamdulillah baik2 sampai hari. Semoga kita sentiasa dilindungi Allah Dan baik2 je semuanya Aamiin

Alhamdulillah. Semoga yang baik baik sahaja untuk sis dan baby 🫶🏻