Rezeki Allah

Alhamdulillah, Rezeki selepas gugur tahun lepas.. Doakan kandungan saya kuat ya🥰

Rezeki Allah
11 Balas

Saya first pregnant pada awal bulan 1 2022. Gugur pada hujung bulan 25/1 2022. Bleeding time tu macam period . Terlampau banyak darah . Sekarang pregnant kali kedua , detect 26/4 2022. Sekarang dah 7 weeks . InsyaAllah ada rezeki buat kita ☺️ Jangan pernah lupa minta pada Allah . Dia pemberi Rezeki .

2y ago

sama.. tahun lepas saya hamil ,gugur bulan 8.. Tahun nie Bulan 4 lekat balik... Tahun lepas gugur samalah sbb bleeding teruk mcm period..smga sis dn saya dikuatkan rahim kalinie aamiin

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Tahniah sis, doakan sya pulak lepas ni, saya bru cukup 2 minggu gugur, kandungan 3 bulann

2y ago

sis ad bleeding ke? Smga sis nt ad rzki lagi.. In shaa Allah.. yakin taw.. lepas pantang nt..keep makan acid folic..kalau sy..suami sy pn makan skli

maaf puan gugur sebelum ni kenapa ya? sbb sy skg threaten miscarriage 2nd trimester

2y ago

inshaaAllah smga yg baik2 ja utk sis dn baby..yakin dan kuatkan diri.. selalu usap perut suruh baby kuat tau..doa jangan lupa..insyaAllah

tahniah puan . jaga diri yee❤️

Tahniah mummy! Take care ❤️

Alhamdulillah, tahniah 🌺

Alhamdulillah ❤️❤️

Alhamdulillah. Tahniah.

alhamdulillah tahniah .