Baby Boy or Baby Girl?

Kandungan baru masuk 25 week bersamaan 6 bln seminggu. Kekwn n jiran2 semua tegur eiii,keciknya perut. Smpai sy rsa down,risau sgt n kecik hati pon ada. Ada x pnglmn mommy lain mcmni? Sbb sy first preggy . Senior sy kata normal,sbb tgk jgk bdn mommy. So perut x besar sgt kalau mommy nya kecik. Tapi perut sntiasa tegang kalau berjalan ke shopping ke.

Baby Boy or Baby Girl?
53 Balas

Sama mcm sya.. Kecik smpai org xtw sya pregnant.. Tp agak xselesa bila perut sllu tegang..tp alhamdulillah baby lahir sihat berat cuma 2.2kg.. .

5y ago

Sama la. Sy dah 8 bulan. Tp perut kecik lagi. Sis bersalin 2.2kg tu cukup bulan x ye?