perut kecik

betul ke kalau pregnant baby boy perut nampk kecik ? sbb saya second preggy tapi perut kecik tak sama time pregnant baby girl dulu. scan dah dua kali doktor kata mcm baby boy

6 Balas

saya ngandungkan boy YG ke3 perut kecik n YG ke4 nie pun Sama.. klau girl kemain besar sampai kadang2 mengah nak bawak perut, tapi ngandungkan boy active ke Sana kemari.. xmengah bawak perut.. now dah 34w..

Emmm bagi saya tak betul. Perut kecil atau besar tak menentukan jantina baby. Tak pasti lah pendapat ibu ibu lain macam mana 😊

tak jugak sis. kalau anak kedua normally perut akan besar dari yg 1st. anak 1st sy girl, 2nd boy.

sy yg first dan second perut kecik jugak dua2 boy😅.x ada pglman lagi utk girl..

2y ago

saya anak first baby girl,perut bulat besar keatas. yg kdua ni perut mcm bujur pastu kebawah 😅

aah tulaaa.. sme mcm sy.. dulu perut bsr.. skrg kcik je.. dulu girl skrg boy..

2y ago

samalh sya dlu ank first baby girl .perut mmg bsar nak jalan pun tak larat walaupun ank first besar perut😅 yg second ni scan dua kali dh boy,mmg harap boy tapi risau kena fake hope plk.tapi perut kecik tk sma macam dlu pastu org duk kata kalau bby boy mmg perut kecik

saya preggy perut kecik bila scan girl .. harap dapat girl