Baby Boy or Baby Girl?

Kandungan baru masuk 25 week bersamaan 6 bln seminggu. Kekwn n jiran2 semua tegur eiii,keciknya perut. Smpai sy rsa down,risau sgt n kecik hati pon ada. Ada x pnglmn mommy lain mcmni? Sbb sy first preggy . Senior sy kata normal,sbb tgk jgk bdn mommy. So perut x besar sgt kalau mommy nya kecik. Tapi perut sntiasa tegang kalau berjalan ke shopping ke.

Baby Boy or Baby Girl?
53 Balas

Perut sy lagi kecil dari ni. Next week dah 7 bulan dah 😄 yg penting baby membesar sihat. Lgpun seronok x berat nak bawa. 😉

5y ago

Aminnn. Itulaaa kan. Xpenat nk mmbwaknya. Kita yg nk mmbwk baby dlm perut bkn dwg 😅😂

sye pon sme kt tmpt kje org tegur prot kecik.. hmm hanya mampu jawab bdn jenis kecik.. inshaallah same2 doa bby kluar sihat 😊

Saya 27wk perut nampak macam biasa tapi ada yang kata kecil... Hahaha janji sihat kecil dalam perut luar nanti bolat... 😍

5y ago

Itulaaa. Aminnn. Semoga baby sihat okay dh tu. Xde mslh pon kn besar ke kecik pon kn.

perut sy lagi kecik masa 25w sis..abaikan mulur org yg cakap tu..buat x thu jaa...asal kan baby kita membesar dengan sihat...

sy dah 8 bulan pun ada yg tegur perut kecik. its okay yg penting kandungan kita sihat and kita pun dlm keadaan yg baik 😊

Kira besar la tu.. Sy pun 26weeks lagi kecik dari perut awk skrg tw.. Lagi sedih org tegur perut sy kecik.. Hmmm

5y ago

Amin.. Terima kasih awk.. Sy pun doakan awk n baby selamat.. Besar ke kecik ke perut kte, janji baby sihat.. Kan..

Mulut huduh cmtulaa, semua xkena🤣.. Jgn peduli dOrg sis, jnji ank sht.. InsyaAllah dipermudahkan urusan😘

Rilex laaa..sy ni bru 22week org igt nk bersalin da....hahahaha..da mcm muatan berat berada di kiri..😆😆😆😆

5y ago

Yeke? Congrats sis. Semoga dipermudahkn bersalin n bby sihat.

relaxlaa,,sy 28w pown perot kecik..owg law tegoq,,sy t ckp,,perot aku,,ank aku,,jnji dua2 sihat..😂😂

5y ago

Uishh beraninya sis. Nak ckp mcmtu pikir 2 3 kali jgk. Just ckp dlm hati jelaa. Hahahaa

Normal la tu sis... lain org lain la. Xbole nak samakan besar ke kecik ke janji baby tu sihat ❤️

5y ago

Itulaa tu kan. Jnji baby sihat Alhamdulilah. Xde mslh pon kn besar ke kecik actually. Haihh