Baby Boy or Baby Girl?

Kandungan baru masuk 25 week bersamaan 6 bln seminggu. Kekwn n jiran2 semua tegur eiii,keciknya perut. Smpai sy rsa down,risau sgt n kecik hati pon ada. Ada x pnglmn mommy lain mcmni? Sbb sy first preggy . Senior sy kata normal,sbb tgk jgk bdn mommy. So perut x besar sgt kalau mommy nya kecik. Tapi perut sntiasa tegang kalau berjalan ke shopping ke.

Baby Boy or Baby Girl?
53 Balas

U look perfectly normal 😍 itu baby la, baru 600gm kot. Ingat beras guni ke.🤦‍♀️🤦‍♀️ nak besar lagu mana. Lekuk kepala makcik bwg tu kang.

5y ago

Aminn. Itulaa. I pon x fhm dwg nk besar cmne lg 🤦🏻‍♀️ perut i bkn sama dgn dwg nk besar2. Senior i lg orgnya bdn XS tp lahirkn baby 2.75 after brsalin bg bf fizikal bby dh berubah after 1 month. Xbole nk ckp jgk kn.