Tips untuk hilang bau bahagian baaah

Kalini pregnancy, rasa berbau bahagian kemaluan. Ada tips atau losyen yang boleh recommend ke? Juga tips nak cukur atau buang bulu kemaluan?

2 Balas

Pemakanan macamana puan? Elakkan makanan yg buat berbau tu. Ada keputihan ke? Kalau ya, rujuk doktor untuk pemeriksaan. Sbb berbau. Cukur guna pisau cukur, tengok cermin. Jika tak biasa cukur sendiri, minta orang lain; minta suami cukurkan. Atau pergi ke kedai yg buat servis buat waxing.

ohh begitu. baik faham. terima kasih atas info, amat memerlukan.