Cukur bulu bersalin

Kena cukur ke ya bulu kemaluan sampau licin sebelum bersalin or biar ja?

6 Balas

KLU Sya gunting je bagi pendik..KLU cukur Sya kurg biasa..SBP bila bulu tumbuh gatal dia tu tak boleh bawa bincang😅yelah mna tau ada luka ke pas bersalin..Naya la jaga luka Gan tahan garu😂..

Saya sejak guna intuition shaver pencukur yg beli kat watson tu tk gatal. Try google rupa dia.. Guna pencukur biasa gatal… Guna intuition tu tk gatal tak luka pun senang pun senang. Rekomen

kena cukur. sng utk doc jahit kalau koyak. kalau tak cukur nnti nurse yg akn cukur. baik mntk suami cukur siap2

Klu blh ckur la sis bg licin n nmpk rupenys..

cukur biar nampak kemas.

setakat trim kemas je